Zpět

Společnost Continental se stala výrobcem pneumatik roku 2022

před 6 dny
1k
Continental získal ocenění „výrobce pneumatik roku“ od mezinárodního odborného časopisu Tire Technology International (TTI) za své dlouhodobé inovace zaměřené na zlepšování technologií a udržitelnosti produktů. Ocenění TTI v kategorii Innovation and Excellence patří k nejvýznamnějším oceněním v oboru a uděluje se za významné výsledky a pokroky v oblasti technologie pneumatik na celém světě.

V tomto roce se výběrová kritéria opět soustředila na technologické inovace přispívající ke zvýšení bezpečnosti a udržitelnosti produktu. O ocenění výrobců rozhodovala odborná mezinárodní porota, která se skládala z více než 20 novinářů a odborníků z oboru pneumatik.

Continental - výrobce pneumatik roku

„Výrobce pneumatik roku“ má tradičně velmi silnou konkurenci, jak uvádí Matt  Ross, šéfredaktor magazínu Tire Technology International. 

Společnost Continental získala toto ocenění již potřetí za posledních osm let, což dokazuje její mimořádné odhodlání podílet se na předních technologických inovacích v oboru, jejichž středobodem je bezpečnost a udržitelnost. Společnost udělala na porotu dojem díky mnoha úspěchům v posledních letech, jako například díky řešení ContiRe.Tex, druhé generaci pneumatiky Extreme E, široké řadě výzkumných spoluprací nebo pneumatice Conti GreenConcept.

Ocenění převzal Bernd Korte, víceprezident oddělení Platform Development & Industrialization v divizi Continental Tires. „Je pro nás velkou ctí, že jsme získali letošní cenu – výrobce pneumatik roku. Motivuje nás to, abychom pokračovali v započaté cestě - neustále investovat do vývoje našich pneumatik a výrazně tak přispívat k bezpečné, ekonomicky výhodné a ekologicky šetrné mobilitě.

Produkty se filtrují...